Hp Installeert 16 Jaar Lang Kwetsbare Printerdrivers Op Pc’s
Posted in Drivere

Hp Installeert 16 Jaar Lang Kwetsbare Printerdrivers Op Pc’s

Security-bedrijven zoals SentinelOne besteden doorgaans de nodige tijd aan het testen van allerlei stukken software op systemen om te controleren of deze veilig genoeg zijn. Dit verhaal is hier een voorbeeld van, maar enkele maanden geleden berichtten we ook al over een 12-jaar oude kwetsbaarheid in Windows Defender, die door SentinelOne werd ontdekt. Een en ander is allemaal nog niet zo eenvoudig te weaponizen, als we de bevindingen van SentinelOne lezen. Het https://driversol.com/nl/drivers/ricoh is in ieder geval niet gelukt om alleen via deze kwetsbaarheid kwaad aan te richten.

kan ik stuurprogramma's gratis bijwerken?

Geef bij de Opmerkingen aan wanneer je gebeld wilt worden en waar je vraag over gaat. Wij nemen vervolgens contact met je op wanneer je dat wenst.

Windows

Maar uiteindelijk wilden we maar een paar online casino’s uitkiezen waarmee we gewoon gezellig met elkaar kunnen spelen, de auteur. Als u het bestand Setup vanuit het zip-bestand uitvoert, wordt mogelijk een bericht weergegeven dat het printerstuurprogramma onjuist is geïnstalleerd. Met AirPrint kun je draadloos printen vanaf je iPhone, iPad of Mac. Handig, want je kunt met AirPrint afdrukken maken zonder dat je printerdrivers nodig hebt. Hier lees je precies op welke printers het werkt en hoe je het gebruikt. Beetje dom om zo neerbuigend te doen over de optie om de print spooler service uit te zetten. De eerste optie is het uitschakelen van de Print Spooler service.

Instant camera’s en printers in zakformaat Instant camera’s en printers in zakformaat Instant camera’s en printers in zakformaat Maak onderweg foto’s en print ze met een 2-in-1-printer en printer van zakformaat. Net als PCL en PS zijn de generieke Plus UFR II-stuurprogramma’s gemaakt om verschillende Canon-apparaten te ondersteunen.

Als er een bericht verschijnt waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je het profiel wilt installeren, klik je op ‘Installeer’. Als je een bericht ziet waarin je wordt gevraagd of je het profiel wilt installeren, klik je op ‘Ga door’. Als je printer niet in de lijst is opgenomen, controleer je of je het laatste Bluetooth-besturingsbestand voor de printer hebt geïnstalleerd. Het laatste besturingsbestand kun je bij de aanbieder verkrijgen. Als de printer nog steeds niet in de lijst wordt weergegeven, probeer je de printer toe te voegen op basis van het IP-adres . Zie Afdrukken via AirPrint vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch voor informatie over het gebruik van een printer bij een iPhone of iPad.

  • Als er echter iets mis is met die driver, dan installeer je hiermee wel zonder dat je ook maar iets in de gaten hebt, een kwetsbaarheid op je machine.
  • Dit heeft als nadeel dat het systeem niet meer kan printen.
  • We kunnen geen individuele bezoekers identificeren op basis van deze statistieken.bscookiepersistent2 yearsDeze cookie wordt gebruikt door LinkedIn Insight om bij te houden welke profielen Techzine bezoeken.
  • Sinds een weekje ben ik in het bezit van de Synology DS214+ en ik probeer nu de printer werkzaam te krijgen in mijn netwerk.

Ik was er al bang voor De printer is 7 jaar oud, maar was destijds een zeer goede laserprinter die ik nog niet wil vervangen. Dan toch maar een andere oplossing regelen (shared op pc, of lekker ouderwets met een usb-kabel aan de laptop verbinden Totdat hij de geest geeft en ik een modernere ga kopen. Ik denk dat er geen printservers bestaan die deze printer ondersteunen. Juist omdat de printer een alleen door Canon gebruikt protocol nodig heeft. In plaats van geld uitgeven voor een printserver kun je beter een moderne printer kopen.

Microsoft Waarschuwt Voor Nieuwe Kwetsbaarheid In Windows Print Spooler

Een beveiligingsupdate is nog niet beschikbaar, maar Microsoft heeft wel workarounds gepubliceerd waarmee organisaties zich kunnen beschermen. TSPrint is de RDP-afdruksoftware voor Terminal Services, Remote Desktop, VDI of Citrix-omgevingen.

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.